artim

اگر اهل خوردن قهوه باشید و بخواهید هر روز آن را با طعم های دیگر ترکیب کنید تا طعم تلخ آن اذیتتان نکند، چند پیشنهاد عالی برای شما دارم. سعی کنید از عصاره ها برای ترکیب با قهوه استفاده کنید. بعضی از انواع قهوه مثل قهوه اسپرسو را باید تلخ نوش جان کرد زیرا سبک آشامیدن آن همین گونه است. اما بعضی قهوه ها مثل قهوه فرانسه را می توان با وانیل، عصاره نیشکر، بادام با طعم کمی تلخ و شیرین، فندق برای قهوه ای با طعم شبیه نوتلا و پرتقال امتحان کنید. البته میزان این عصاره ها باید به اندازه چند قطره باشد. یکی از مدل های خوردن قهوه ترک ترکیب آن با شکلات و هل بوده است. شما می توانید برای ترکیب آن با کاکائو، پودر کاکائو را به قهوه دم کشیده اضافه کنید. اضافه کردن پودر کاکائو به دانه‌های قهوه قبل از دم کشیدن باعث می‌شود آب به‌کندی به خورد دانه‌ها برود و حتی ممکن است قهوه‌جوشتان را خراب کند. پس ۲ الی ۳ قاشق سوپ‌خوری (حدود ۲۴۰ میلی‌لیتر) پودر کاکائو را در ته لیوان قهوه بریزید و چند قطره قهوه به آن اضافه کنید تا خمیری سفت تشکیل شود. خوب هم بزنید و به‌تدریج قهوه بیش‌تری اضافه کنید تا خمیر حل شود. با این کار دیگر گوله‌های کاکائو در قهوه خود نخواهید داشت. می توانید از پودر هات چاکلت نیز استفاده کنید.